Meilės Sūkūrys Žalioji Arabata (100g) +

"Meilės Sūkūrys" žalioji arabata (100g)

3,21 €

23825

Naujas produktas

Kvapni ir subtili arbata - žalioji arbata ir rugiagėlių žiedlapiai sudaro glotnų ir rafinuotą pagrindą, o braškių ir rabarbarų skoniai suteikia subtilų prabangos įspūdį.

Sudėtis: žalioji arbata, žemuogių gabaliukai, rugiagėlių žiedlapiai, rabarbarai, žemuogių ir rabarbarų aromatai

Kilmės šalis: Vokietija

Pridėti prie pageidavimų

Arbatos ruošimas: plikyti atvėsintu virintu vandeniu iki 60-90 °C. Palikti 2–4 minutėms.

Žaliojoje arbatoje gausu katechinų, polifenolių, vitaminų C, E ir A, mineralų: kalio, kalcio, fluorido. Joje daug taninų, kurie, manoma, ramina nervų sistemą – Japonijoje žalioji arbata geriama, norint atsipalaiduoti ir pakelti nuotaiką. Taip pat žalioji arbata geriama, norint išlaikyti normalų kūno svorį – manoma, kad ji skatina medžiagų apykaitą.

Paprastoji žemuogė – puikus maisto papildas, kurios lapelių ar džiovintų uogų verta įsidėti gaminant bet kokią arbatą. Taip pat šios uogos suteikia nuostabų aromatą.

Rugiagėlės turi dezinfekuojančių, kosulį slopinančių bei priešuždegiminių savybių. Jose esantys flavonoidai bei kitos medžiagos stiprina organizmą, todėl tinka gerti profilaktiškai, sveikstant po ligų. Taip pat rugiagėlės skatina tulžies išsiskyrimą, gerina kepenų ir inkstų veiklą, varo skysčius.

Rabarbarai vaistams pradėti vartoti anksčiau nei maistui. Jie gerina apetitą, gydo viduriavimą ir vidurių užkietėjimą priklausomai nuo suvartoto jų kiekio. Maži kiekiai kietina vidurius, o dideli atvirkščiai – gali sukelti viduriavimą. Rabarbarų lapkočiuose yra gausu vitaminų C ir P, mineralinių medžiagų (kalcio, geležies, magnio, fosforo), organinių rūgščių ir kitų vertingų medžiagų.