Sandėlyje
Violetinių lapų arbata pasižymi panašiu skonio profiliu kaip ir oolong, ji yra lengvesnė už juodąją arbatą, tačiau neturi nupjautos žolės skonio, kaip žalioji arbata. Joje taip pat yra daug antocianinų, naudingų junginių, esančių mėlynos, violetinės ar tamsiai raudonos spalvos uogose ar daržovėse. Violetinėje arbatoje mažai kofeino (mažiau nei žaliojoje,...
Sandėlyje
Aukščiausios kokybės žaliosios arbatos lapai yra auginami Japonijoje specialiomis sąlygomis, kad būtų kuo žalsvesnės spalvos, minkštumo, švelnaus skonio ir saldaus aromato, vėliau skinami rankomis, džiovinami ir sutrinami į miltelius. Kadangi vartojant tokio pavidalo arbatą suvartojami ir patys arbatos lapeliai - su Matcha žaliąja arbata yra suvartojama...
Sandėlyje
Bambukinė šluotelė, skirta išplakti Matcha arbatos miltelius vandenyje.