Theme Options

Theme color
Background Image body:
Menu
Žalioji arbata JAPAN BANCHA +

Žalioji arbata JAPAN BANCHA

1,80 €

Naujas produktas

Salstelėjusi, aromatinga, vasaros derliaus tradicinė japoniška arbata. Kiek šiurkštoki arbatlapiai auga tręšiami natūraliomis, sukalkėjusių jūros gyvūnų trąšomis. Ryškaus skonio žalias, kvapnus gėrimas. Gaminama iš didelių apatinių arbatkrūmio lapų ar vasarinio derliaus. Bancha Japonijoje labai paplitusi - ji pateikiama belaukiantiems maisto kavinėje, ar namuose prie pietų stalo.

  • 50 g
  • 100 g

Pridėti prie pageidavimų

Rekomenduojame arbatą JAPAN BANCHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.